Holeværingen Tine fotballskole sommeren 2019

Velkommen til Holeværingens fotballskole på Svendsrudmoen stadion 24.-26. juni 2019 kl. 9-15!

Arrangør: IL Holeværingen Fotball og Tine

Målgruppe: Alle barn fra 1.klasse til og med 7.klasse

Deltageravgift: Kr. 700,- per spiller (900,- etter 1. juni), kr. 500 for søsken

Påmelding: Bruk skjemaet nedenfor. Ungdom (8. klasse og oppover) kan søke om jobb som instruktør på fotballskolen. Vi setter også i år et tak på 200 deltagere. Her gjelder ”først til mølla”-prinsippet! Påmeldingsfrist 1. juni.

Betaling: Vipps (Bruk «Kjøp og betal» – Velg nr 115395 og velg produkter i menyen) eller kortterminal på fotballskolens første dag.

Annen info: Vi åpner for registrering og betaling fra klokka 8.00 på fotballskolens første dag, 24.juni. Vær tidlig ute for å unngå kø!

Tilbudet på fotballskolen vil være variert, med mye fotball, men også andre aktiviteter. Deltakerne vil bli inndelt i grupper etter alder. Vi har egne grupper for jenter. Alle deltakere vil få diplom, t-skjorte, fotball og deltakerpremie.I tillegg vil deltakerne få et Tine-produkt hver dag, og frukt. Husk nistepakke og drikke!

Påmelding til Holeværingens Tine fotballskole 2019

Årets IL Holeværingen Tine fotballskole går av stabelen 24.-26. juni 2019 på Svendsrudmoen stadion og er for barn fra 1. til 7. klasse. Ungdom (8. klasse og oppover) som ønsker jobb som instruktør på fotballskolen, kan søke om dette ved å krysse av i feltet "Instruktør".