Kjøp av klær og utstyr

ILH-drakt-nike-135x300Holeværingen har avtale med Nike og Sandberg Sport om kjøp av treningstøy og utstyr.

Det innebærer følgende for spillere/ foreldre/ foresatte:

Alle spillere får utlevert spillertrøyer til kamper. Alt annet kjøpes av hver enkelt hos Sandberg Sport, som holder til på Hvervenkastet.

Avtalen gir oss 20 prosent rabatt ved enkeltkjøp i butikken. For å få rabatt, må man melde seg inn i Sport1s kundeklubb. Les mer om avtalen og meld deg inn i kundeklubben her.

I 2017 skiftet vi fra Adidas til Nike. I 2017-sesongen fikk mange lag nye Nike-trøyer, men mange spilte med Adidas også den sesongen. I 2018 vil vi skifte ut ytterligere en god del drakter, men ikke alle. Det vil fortsatt være mulig å benytte både Adidas og Nike shorts og strømper.

Vi forutsetter at alle spillere kjøper shorts og strømper til draktene, samt at vi oppfordrer til kjøp av minimum overtrekksdress.

Snakk med din lagleder/ trener for mer detaljert informasjon om blant annet navn/initialer på overtrekksdresser, bager m.m.

Overtrekksdress for trenere

Klubben kjøpte i 2017 overtrekk til alle lagledere og trenere. Fotballgruppa fortsetter med den ordningen, noe som innebærer at alle nye trenere/ lagledere får overtrekk genser/ bukse. Den enkelte gjør avtale gjennom materialforvalter.